انتخاب بهترین برند کامپوزیت یکی از پیچیده ترین مراحل می باشد و بهتر است در این مورد با پزشک خود مشورت کنید. در این مقاله ما سعی داریم تا به شما کمک کنیم آیا در صورت کامپوزیت کردن دندان ها، بعدا دچار درد دندان می شوید یا خیر. پس در ادامه با جهان دنت همراه باشید.
کامپوزیت، یکی از روش های لمینت دندان می باشد، کاربرد اصلی آن برای دندانپزشکی درمانی و هم در دندانپزشکی زیبایی است. دو تا از مهم ترین فاکتور های انتخاب کامپوزیت رنگ و برند آن می باشد. یکی از پیچیده ترین مواردی که پزشک و دندان پزشک باید در بهترین رنگ کامپوزیت دندان باید طبق ظاهر هر فرد به نحوی انتخاب شود که تضاد و کنتراست زیادی بین رنگ دندان ها و پوست بیمار وجود نداشته باشد.
کاربرد کامپوزیت دندان چیست؟
ماده کامپوزیت دندان، کاربردهای بسیار زیادی در دندانپزشکی دارد. از این رو می توان برای اتصال براکت ارتودنسی به دندان ها نیز از این ماده فوق العاده استفاده کرد.
کاربرد های دیگر ماده کامپوزیت در دندانپزشکی:
- بیشترین و قابل توجهترین کاربرد آن پر کردن دندان بعد از عصب کشی، ترمیم دندان های آسیب دیده و رفع عیوب ظاهری دندانی است.
برای رفع فاصله بین دندانها یا ترمیم دندانهای شکسته و رفع مشکل یکدست نبودن بلندی دندانها نیز از کامپوزیت استفاده میشود. - چون کامپوزیت همرنگ دندان است و از نظر زیبایی بسیار مشابه دندان های خودمان است، اگر دندان های که در طرح لبخند قرار دارند دچار پوسیدگی و آسیب شده باشند، آن ها را با ماده کامپوزیت دندان ترمیم و پر می کنیم.
- برای روشن کردن دندانهای زرد و زیبایی طرح لبخند هم از کامپوزیت استفاده میشود که در این حالت به آن کامپوزیت ونیر میگویند.
آیا کامپوزیت دندان درد دارد؟
کامپوزیت کردن دندان ها روشی نوین برای اصلاح طرح لبخند، مرتب کردن عیب های ظاهری دندان ها اعم از پریدگی دندان یا تغییر شکل آن و در آخر باعث سفیدی و زیبایی دندان ها می باشد.
یکی از سوالاتی که برای اکثر افراد پیش می آید این است که آیا کامپوزیت کردن دندان ها باعث درد می شود؟ در جواب این سوال می توانیم بگوییم که در اکثر اوقات کامپوزیت کردن دندان ها باعث درد نمی شود. چون در این روش مانند سایر روش های دندانپزشکی ، بیمار تحت بی حسی موضعی قرار می گیرد و دردی را حس نمی کند.
ابتدا دندانپزشک از ژل بی حسی به ناحیه ای که باید تزریق شود استفاده کرده و سپس مواد بی حسی به لثه و فک بیمار تزریق می شود. در این روش در مقایسه با دیگر روش ها مانند لمینت یا کاشت ایمپلنت دندان، نیازی به تراشیدن دندان ها یا عمل جراحی نیست، پس بیمار احساسی از کامپوزیت کردن ندارد و احتمال اینکه دردی حس کند برای تحرک نداشتن دهان می باشد که به مدت زمان زیادی باز بوده. کمترین کسی احساس درد و سوزش در لثه در موقع کامپوزیت کردن دندان ها حس می کند و نمی توان گفت همه افراد مثل هم احساس درد می کنند.
بعد از کامپوزیت کردن دندان ها درد و سوزش طبیعی است؟
همانطور که در بالا توضیح داده شد درد دندان بعد از کامپوزیت کردن کم بوده و می توان تحمل کرد به طور کلی و تنها در دو صورت ممکن است بیمار درد کمی را احساس کند. در حالت اول ممکن است در حین کامپوزیت کردن دندان، رشته های عصبی دندان یا قسمتی از بافت لثه آسیب رسیده باشد که این درد چند روز بعد از کامپوزیت دندان ادامه دارد و می توان با مصرف مسکن، درد به مرور زمان کم می شود.
در حالت دوم تحلیل لثه یا پوسیدگی دندان و یا چرک کردن لثه دندان قبل از کامپوزیت، باعث حساس شدن دندان ها و احساس درد در بیمار می شود. این درد هم عموما با مصرف مسکن ها برطرف می شود. در صورتی که دندان درد شما همچنان ادامه داشت، توصیه می شود بلافاصله به دندانپزشک مراجعه نمایید تا با معاینه از آسیب به دندان های خود جلوگیری کنید.
ما در جهان دنت از انواع وسایل پزشکی و درمانی فراهم آروده ایم تا بتوانیم خدمتی نوین به هموطنان عزیز کرده باشیم و شما می توانید انواع تجهیزات دندانپزشکی را با قیمت های بسیار مناسب تهیه نمایید.
لینک مستقیم خرید محصولات: